Shenzhen Singheng Optoelectronics Co., Ltd.

De Opto-elektronicaco. van Shenzhensingheng, Ltd.

 

Klant-gecentreerd, kwaliteit-Gedreven, dienst-Geleid

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Singheng Optoelectronics Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Het binnen geleide reclamescherm voor verkoop
Van goede kwaliteit Het binnen geleide reclamescherm voor verkoop
Dank u voor het voorzien van me van de tevreden producten en de zeer nadenkende dienst! Wij zullen opnieuw tot opdracht geven!

—— Roy Tewarie

Singheng is een professionele manuafacturer, houden wij van de kwaliteit van de producten en de goede dienst.

—— Karina

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Singheng Optoelectronics Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Singheng Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Singheng Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Singheng Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Singheng Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Singheng Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Singheng Optoelectronics Co., Ltd.
Company environment Company environment Company environment Bedrijf het milieu Bedrijfvooruitzichten faciliteit

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Singheng
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1,000,000-2,500,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%
Certifications: ISO9001
Product Certifications: CE, FCC, RoHS, CUL, CCC
Main Products: LED display, for indoor, outdoor, fixed, rental, lamp post, car roof, curtain, transparent, etc..

De Opto-elektronicaco. van Shenzhensingheng, Ltd is een high-tech onderneming, productie LEIDENE die Vertoning, in jaar 2008 wordt opgericht, in Shenzhen, China wordt gevestigd. Zijn hoofdproducten zijn LEIDENE vertoningen in volledige kleur, dubbele kleur en enige kleur voor diverse gebruikende doeleinden binnen of openlucht, vast of beweegbaar (ook geroepen huur), met inbegrip van Muur het Video LEIDENE Scherm, Kolommen het Video LEIDENE Scherm, Gordijn het LEIDENE Scherm, Vloer het LEIDENE Scherm, Mobiele Vrachtwagen/Aanhangwagen het LEIDENE scherm, het LEIDENE van het Autodak Scherm etc… Al deze producten worden verkocht aan markten wereldwijd zoals het Noorden/Zuid-Amerika, de EU, Midden-Oosten, Azië, Afrika, Oceanië (Australië, Nieuw Zeeland, enz.) en andere overzee districten, met zeer positief koppelen van globale klanten terug.

 

Dank aan onze eliter&d team en professionele arbeiders, Singheng-Opto-elektronica heeft groot succes in LEIDENE Vertoningstechnologie in ontwerp, techniek, productie, en verrichting door het oplossen van vele moeilijkheden in het verbeteren van schokweerstand bereikt, verbeterend lichte reactiesnelheid, energie - besparing, die zijn levensduur, etc… uitbreiden.

 

Nu heeft de fabriek meer dan 100 arbeiders, die in een gestandaardiseerde workshop van meer dan 10000 vierkante meters met moderne faciliteiten werken. De kwaliteit is gewaarborgd met de certificaten van 3C, Ce, FCC, RoHS, UL evenals de strikte overeenstemming met ISO9001-kwaliteitssysteem voor alle productieprocedures van onze producten. Elk product wordt strikt getest door Helderheidstest, Trillingstest, Zoute Misttest, de Waterdichte Test van IP65/IP54 en 72 uur het Verouderen de Test, dus, alle producten is stabiel en betrouwbaar alvorens fabriek te verlaten.

 

Co. van de Singhengopto-elektronica, Ltd voorziet altijd alle klanten van het beste product in beste prijs, beste kwaliteit en de beste dienst.

 

Lever Waarde aan Klanten is Ons Unswerving Voorwerp! 

En Uw Vertrouwen en Steun maken ons Togther slagen! 

Contactgegevens
Shenzhen Singheng Optoelectronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lee

Tel.: 0086 13751084336

Fax: 86-755-3312-3218

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)